Darcy Loss Luzzatto



LOTTO OGNI GIORNO PER LA LINGUA VENETA (INTERVISTACOMPLETA)
http://www.youtube.com/watch?v=YfnQkLHQQZs



Darcy Loss Luzzatto


Maestro, editor, scritor del Talian – Pinto Bandeira – Bento Gonçalves – RS
Libri in talian, dissionàri in talian, libri de la culinària taliana e gaùssa, colone ntei giornai, artighi e altre publicassion: questa ze la bibliografia de Darcy Loss Luzzato.
Bibliografia del Autor:
Leteratura Taliana Vèneto-Brasiliana:
Libri bel stampadi:
  • Ghen’avemo fato arquante…(1985);
  • ’L mio paese l’è così! (1987);
  • Ostregheta, semo drio deventar vècii (1989);
  • Noantri semo taliani, gràssie a Dio, (cordinador), (1990);
  • Stòrie dela nostra gente (1991);
  • El nostro parlar (1993);
  • Talian (Vêneto-Brasileiro): Noções de gramática, história e cultura(1994) – in portoghese;
  • Adesso Imparemo – Abecedàrio do Talian, cordinador (1995);
  • Talian (Vêneto Brasileiro) sem mestre (1997); (par un brasilian imparar el talian lu lu sol)
  • Dissionàrio Talian-Portoghese, lª ed. (2000);
  • Dicionário Português-Talian, (2010);
Libri pronti, ancora de stampar:
  • Dissionàrio Talian-Portoghese, 2ª ed., curada e sgrandada;
  • Almanaque Vêneto; (in portoghese, con diversi testi bilíngue)
  • Sabedoria Popular – Provérbios e expressões do cotidiano dos Imigrantes Italianos do Rio Grande do Sul; (talian e portoghese)
  • Pitosto che viver sento ani a stento, vìverghene solche sinquanta, ma contento!
Libri de Culinària:
Libri bel stampadi: (tuti in portoghese)
  • Culinária da Imigração Italiana (As comidas e suas histórias), 1ª ed. 2002;
  • Comidas que gosto de fazer e de comer (e suas histórias,  claro!)(2003);
  • Culinária da Imigração Italiana (As comidas e suas histórias), 2ª ed. 2005;
Libri pronti, ancora par stampar: (tuti in portoghese)
  • Culinária Trentina;
  • Sabores da Itália, vol. 1;
  • Sabores da Itália, vol. 2;
  • Sabores da Itália, vol 3;
  • Condimentos, molhos & truques na cozinha, in co-autoria con Fernanda Dora Luzzatto.

Blog personale de Darcy Loss Luzzatto:










Nessun commento:

Posta un commento